Contact

Ik sta graag voor je klaar om je vragen over de ombouw van je fiets te bespreken. Er zijn tal van mogelijkheden en asseccoires die het fietsen voor jou een echt plezier maken. Kom gerust eens langs met je fiets zodat we samen de ombouw van jouw vertrouwde fiets in kaart kunnen zetten.
Straks liggen de knooppuntenroutes in Belgïe en Nederland op je te wachten, is geen heuvel of berg meer te hoog en kan je zonder blazen en puffen vlot de noordwester de baas.
Een elekrische fiets is er voor iedereen. Word je een dagje ouder en wil je toch gezond in beweging blijvezonder je hart teveel te belasten, of geeft de snelheid en de wind in je haren een kick als jeugdige knaap, of zijn je kinderen net al weer iets rapper, dan is voor jou de ombouw van je stalen ros met een hulpmotor aangewezen.

Uiteraard kan je bij mij ook terecht voor een regelmatig onderhoud van je fiets. Ik zet graag je fiets op punt voor een zorgeloze vakantie of weekendje buitenlucht.

Je kan me contacteren via telefoon, mail, of via dit contactformulier, of anders kom je na een afspraak even langs.
Ik kijk er al naar uit om jouw leven wat nieuwe energie in te blazen!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie