Elektrisch fietsen? Natuurlijk! Voor jong en oud

Woon-werkverkeer wordt fiscaal aangemoedigd, maar wie al gauw enkele kilometers van zijn werk woont, zal steevast bezweet aankomen op het werk. De elektrische fiets biedt een oplossing. Je hoeft voortaan geen sportman meer te zijn om toch gezond de dag te beginnen met een fietstochtje. Bij aankomst sta je niet in schuim en zweet maar kan je gezond en met een frisse geest aan de slag.
Ga je wel eens fietsen? Dan is het belangrijk voor de conditie om steeds een aërobe verbranding te hebben.

Gezond bewegen

Te hoge inspanningen doen meer kwaad dan goed. En voor je het weet zit je te stampen op de pedalen om de kleine helling tegen wind toch vlot naar boven te rijden. De elektrische hulpmotor, die je trouwens kan instellen volgens je eigen behoefte, helpt je jouw hartslag binnen de gezonde zone te houden. Neem geen risico. Sport, maar doe het met verstand. De elektrische fiets kan je hier zeker een handje bij helpen om nu en dan eens een tandje bij te steken.

Ombouwen of nieuw?

Bij Wim Vervaele kan je terecht om zowel je bestaande fiets te laten ombouwen, je huidige elektrische fiets te laten herstellen of voor de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets. Aan jou de keuze.

Over kleuren en smaken wordt nooit gediscussieerd en zo is het ook met jouw voorkeur als het om een elektrische fiets gaat. Wim Vervaele begeleidt je vrijblijvend in die zoektocht.

Wim is ook het aanspreekpunt om je fiets uit te breiden met accessoires.

Onze STOCKVERKOOP loopt door zolang de voorraad strekt met kortingen van 10% tot wel 21%.
Kom vrijblijvend onze elektrische fietsen testen.
We begeleiden u stap voor stap zodat u precies vindt wat u zoekt.

Tot uw dienst, Wim Vervaele

Wil jij ook een ELEKTRISCHE fiets?

Er is er één voor iedereen!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie