1000 Watt

De 1000 Watt is de krachtigste van allemaal. Je kan topsnelheden halen van 50 km/u. De power wordt geleverd door een extreem krachtige SAMSUNG 48 Volt 13,2 Ah (633Wh) batterij. Deze set is bestemd voor de echte liefhebber die van een tikkeltje extreem houden.

De motor zit ingebouwd in een bijgeleverd achterwiel (met aluminium dubbelwandig gebuste velg en roestvaste stalen spaken 3 maal gekruist gespaakt). Ook alle andere onderdelen zoals onder andere een Pedal Assist Sensor (PAS) en een LCD bedieningspaneelmaken deel uit van de besturing van de electrische motor.

Let op je veiligheid!

Zolang je zelf trapt blijf je wettelijk gezien fietser. Je bent verzekerd via de familiale verzekering. Wat je wel best doet is zorgen voor de persoonlijke beschermingsmiddelen. Een fietshelm dragen is geen overbodige luxe. Anticipeer op het feit dat de auto's jouw snelheid onderschatten. Fluo kledij en extra reflectoren zorgen ervoor dat je gezien blijft. Heel belangrijk: zorg ook voor heel sterke verlichting, zowel voor- als achterlicht.

Je kiest de elementen uit het lijstje hieronder.

Samsung batterij

  • Rack 48 V (13,2 Ah) (Li-ion) 633 Wh, gemonteerd in een nieuwe bagagedrager. Je hebt de keuze uit een zwarte of grijze bagagedrager.

Type aandrijving

  • Achterwiel 28 inch met 1000 Watt motor

Bediening TURBO controller

Je kan de kracht van de ondersteuning tijdens het fietsen op 5 standen regelen. Voor bergop of tegenwind kan je bijvoorbeeld een hogere stand kiezen.

Kleur wiel

  • Zwart wiel

  • Grijs wiel

Montage

De 1000 Watt ombouwset bestaat uit de batterij, de motor in het achterwiel, de besturing aan het stuur met snelheidsmeter, de oplader, gashandel en twee remgrepen met motoronderbreking.
Deze 1000 watt set wordt door Wim Vervaele volledig kant-en-klaar gemonteerd op uw bestaande fiets. Wim Vervaele bespreekt vooraf de noden en wensen met de klant en zorgt dat de ombouw perfect aanleunt bij de behoefte.

Extra accessoires

Voor extra accessoires klik hier.

Nieuwe fiets!

Ombouwen?

Contactgegevens

Wim Vervaele
Nieuwstraat 30
8810 Lichtervelde
wim@vervaele.be

Bellen

Het gemakkelijkste is ons contacteren via het contactformulier.

Openingsuren:
Van MAANDAG tot VRIJDAG opern van 13u30 tot 18u30. (voormiddag gesloten).
ZATERDAG open van 8u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 18u30.
Gesloten op zon - en feestdagen.

Tel. 0484/96.70.70

Aantal bezoekers

Algemene voorwaarden   ·   Sitemap   ·   Wetgeving